Nette Blog
Bursa Web Tasarım
TARİH 31 Ağu 2021
KATEGORİ Magento

Dijital çağ, kullanıcıların büyümekte olan sayısız işletmeye ait bütün bilgilerine tek bir tık ile ulaşmasını mümkün kılıyor. Her geçen gün adını daha da duyuran ya da duyurmak isteyen bu tür işletmelere erişim, giderek daha kolay bir hal alıyor. Böylelikle günümüzde markanıza ait özgün bir web tasarıma sahip olmanız, muadillerinizden sıyrılmanızı sağlayacak en etkili araç haline geliyor.

Peki web tasarım nedir? Niçin firmanızın gelişimi için bu raddede bir öneme sahiptir?

Markanızın dijital ortamdaki temsilini ortaya koyan, vizyon, misyon ve hizmetler bazında firmanızın kimliğini yansıtan en önemli araç web sitenizdir. Bu mecrada kullanıcıyı geçirdiği vakit anlamında tatmin etmek, gerekli görsel ve içerik bilgisini doğru tasarımla buluşturmak, potansiyel müşteriler gözünde markanızın değerini katlanarak arttırmak ise ancak ve ancak doğru bir web tasarımıyla mümkün olur.

Web tasarımı içinde öncelikle belli ana hatlar belirlenerek bir yol haritası çizilmelidir. Bu noktada asıl dikkat edilmesi gereken markanın prestijiyle kimliğini entegreli bir biçimde yansıtacak, gereksinimlerini karşılayacak bir tasarım üretmektir. Bu gerekliliği karşılayacak stratejiler bütünü yaratmak öncelikli hedef olmalıdır. Ardından bütünlüklü, tutarlı ve kullanıcının aradığı bilgiye anında ulaşmasına imkan tanıyan bir düzen yaratılmalıdır. Bu düzen içinde markanın kimyasını aksettiren doğru renklerin seçilmesi gerekir.

Web tasarımı için logo, fotoğraf, clipart şeklinde grafikler veya yaratıcı fontlar da kullanılabilir. Bu daha etkili bir görüntü yaratılmasına vesile olur. Üretilecek özgün içerik metni ve tasarım görselleri de daha güçlü bir tasarımın ortaya çıkmasında önemli etmenlerden biridir.

Bursa bu noktada web tasarımın gelişmekte olduğu, küresel çapta işler yapan firmalara yol gösterici pek çok ajansı bünyesinde barındıran bir şehir.

Türkiye’nin en büyük dördüncü şehri olan Bursa, hem coğrafi konumu, hem sanayi kenti olması, hem de nüfusundan mütevellit birçok büyük markaya ev sahipliği yapan bir şehir olma kimliğini yıllardır korumakta. Dolayısıyla teknolojik gelişmeler ve pazarlama ihtiyaçları ışığında, markaların çağın gereklerini de içinde barındıran web site ihtiyacı giderek artıyor. Böylece web sitesine yönelik talepleri karşılayacak bir arz gerekliği doğuyor ve tam da bu noktada devreye Nette Interactive giriyor. 2008 yılından beri büyüyen bir aileye sahip olan Nette Interactive, Bursa’da web tasarım hizmeti verme anlamında lider firma olma özelliğini yıllardır koruyor. Bursa özelinde bu anlamda işletmenizin dijital ortamdaki temsilini Nette Interactive ailesi olarak önemsiyor, taleplerinizi, kurumsal kimliğinizi ve hakkınızda bilinmesi gereken her şeyi bütün detaylarıyla kullanıcıya yansıtabileceğimiz size özel bir web sitesi yaratıyoruz. Deneyimli, yenilikçi ve sektör dinamiklerine hakim ekibiyle müşteri memnuniyetini esas alıyor, tasarım konusundaki güncel gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Markanızın kurumsal hüviyeti dijitalde de temsil edilsin, faaliyetleriniz en doğru şekilde yansıtılsın, kullanıcılar hakkınızda en doğru bilgiye ulaşsın diye uğraşıyor, Bursa’yı web tasarımda lider şehir haline getirme misyonumuzu hayata geçirebilmek için durmaksızın çalışıyoruz.

BLOG ARŞİVİ
Çerez Kullanıyoruz!
Hizmetlerimizi en iyi şekilde sunabilmek ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlayabilmek için çerezleri kullanıyoruz.
close